foto

Kitao Sakurai

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2019 Bad Trip
2018 The Passage
2015 Health: Stonefist
2010 Aardvark

TV pořady

2012 The Eric Andre Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 The Passage
2010 Aardvark

TV pořady

2012 The Eric Andre Show (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2005 Virgin Red

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace