foto

Ellen Fairey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Almost Family (TV seriál)
Fake AF (E04)
2018 Hříšnice (TV seriál)
Part II (S02E02)
2016 Mystérium sexu (TV seriál)
Návod na rozkoš (S04E03)
2012 666 Park Avenue (TV seriál)
Hypnos (E09)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2014 Sestřička Jackie (TV seriál)
Let (S06E12)
Sesterství (S06E11)
Sidecar a spermicid (S06E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky