foto

Vladimir Andrejev

  • nar. 23.4.1958
  • zem. 29.12.2013 (55 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Paradžanov

TV seriály

2014 Mažor (TV seriál)
2013 Agent (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
2012 Zaščitnica (TV seriál)
2008 Třetí možnost není (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Za vsjo těbja blagodarju 2 (TV seriál)
2006 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Povorot. Časť 2 (S03E02)
Povorot. Časť 1 (S03E01)
2005 Za vsjo těbja blagodarju (TV seriál)

Dokumentární

2021 Oleg: The Oleg Vidov Story

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky