foto

Vladimir Těreščenko

  • nar. 7.2.1969 (50 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Upravdomša (TV film)
2018 Moskovskije tajny. Sjem sesťor (TV film)
2017 Děrži meňa za ruku (TV film)
Kak vernuť muža za tridtsať dněj (TV film)
Možno mně těbja obňať? (TV film)
2015 Archipelag
Doroga na Berlin
2014 Dubrovskij
Úžeh
Č/B
2013 Cholodnoje bljudo (TV film)
Jolki 3
2012 Solo na saxofoně (TV film)
Vasilki dlja Vasilisy (TV film)
2011 Pareň s Marsa
2010 Dočki-matěri (TV film)
Ment v zakoně 2: Ně ždi menja, mama, chorošego syna (TV film)
Unaveni sluncem 2: Odpor
Velkokníže Jaroslav
2009 Bagrovyj cvet sněgopada
Ostorožno, děti!
2008 Realnyj papa
Zoluška.ru
2007 20 cigaret
Křemen
Moja mama - Sněguročka!
2006 Den pobedy
Svobodná volba
Svoloči
Žara
2004 Samyj lučšij prazdnik (TV film)

TV seriály

2019 Ždi meňa (TV seriál)
2018 Sidělka (TV seriál)
2017 Ivanovy-Ivanovy (TV seriál)
2016 Děňgi (TV seriál)
Ljubov kak stichijnoje bedstvije (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 6 (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
Čjornaja koška (TV seriál)
Šelest (TV seriál)
2015 Eti glaza naprotiv (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Ozabočennyje, ili Ljubov zla (TV seriál)
Rodina (TV seriál)
Těorija něverojatnosti (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
Zapretnaja ljubov (TV seriál)
Ženskaja konsultacija (TV seriál)
2014 I šarik verňotsja (TV seriál)
Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Vysokaja kuchňa (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Arbalet (S07E01)
2013 Balabol (TV seriál)
Bratany 4 (TV seriál)
Dumaj kak ženščina (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
Ljutyj (TV seriál)
Ně ženskoje dělo (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Soldaty 17. Snova v stroju (TV seriál)
2012 Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Gejměry (TV seriál)
Legendy o Kruge (TV seriál)
MUR (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Pravo na pravdu (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Razvod (TV seriál)
Samara (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
Tri tovarišča (TV seriál)
Vychožu těbja iskat 2 (TV seriál)
Žizň i suďba (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Vinovnik (S02E10)
Dikij (TV seriál)
Zoloto mafii (S03E14)
2011 Golubka (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Prizrak (S01E06)
Molodožjony (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Korablik (S02E01)
2010 Interny (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Prodolženije (TV seriál)
Vychožu těbja iskat (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Tretij patron (S03E01)
2009 Kaťa (TV seriál)
Moskovskij dvorik (TV seriál)
Čas Volkova 3 (TV seriál)
Šalnoj angel (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Grechi otcov (S01E29)
Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
I togda ja napisal (E34)
Ranětki (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Praporščik na karuseli (E17)
Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Savva Morozov (TV seriál)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
Polnolunije (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Točki nad i (S02E03)
2004 Soldaty 2 (TV seriál)
2003 Taxistka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace