foto

Diamond White

  • nar. 1.1.1999 (21 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Univerzita Rock Steady
2017 Boo 2! A Madea Halloween
Emoji ve filmu
F*&% the Prom
2016 Boo! A Madea Halloween
2015 Lví hlídka: Návrat mocného řevu (TV film)
2011 Phineas a Ferb v paralelním vesmíru (TV film)

TV seriály

2019 Pinky Malinky (TV seriál)
Drazí běloši (TV seriál)
Kapitola V. (S03E05)
Kapitola III. (S03E03)
Lví hlídka (TV seriál)
Return to the Pridelands (S03E19)
Journey to the Pridelands (S03E18)
Triumph of the Roar (S03E17)
další epizody (23)
Empire (TV seriál)
Do You Remember Me (S06E08)
You Broke Love (S06E03)
Got on My Knees to Pray (S06E02)
další epizody (4)
2018 Drazí běloši (TV seriál)
Kapitola IV. (S02E04)
Lví hlídka (TV seriál)
Beshte and the Beast (S02E25)
The Underground Adventure (S02E24)
The Hyena Resistance (S02E23)
další epizody (13)
2017 Lví hlídka (TV seriál)
Timon and Pumbaa's Christmas (S02E12)
The Bite of Kenge (S02E11)
The Ukumbusho Tradition (S02E10)
další epizody (16)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Do You Hear What I Hear? (S04E10)
2016 Lví hlídka (TV seriál)
The Lost Gorillas (S01E22)
Never Roar Again (S01E21)
Lions of the Outlands (S01E20)
další epizody (22)
Sing It! (TV seriál)
Temné pohnutky (TV seriál)
B+ (S02E01)
Black-ish (TV seriál)
Old Digger (S02E12)
2014 American Koko (TV seriál)
Riley ve velkém světě (TV seriál)
2013 Sofie První (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Implementace smluvního závazku (S06E18)
2011 Transformers - Roboti záchranáři (TV seriál)
2007 Phineas & Ferb (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Americký X Factor (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky