foto

Han-il Na

  • nar. 21.10.1955 (63 let)
    Okres Seocheon, provincie Jižní Čchungčchong, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Seonggong shidae
1984 Muleupgwa muleupsai

TV seriály

2009 Jamyeonggo (TV seriál)
2006 Youngaesomun (TV seriál)
2005 Jamae bada (TV seriál)
2004 Yeongwoongsidae (TV seriál)
2001 결혼의 법칙 (TV seriál)
2000 Taejo Wang Gun (TV seriál)
1996 Yongui nunmul (TV seriál)
1991 Baramkkoteun sideulji anneunda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky