foto

Harry Landers

  • nar. 3.9.1921
    New York City, New York, USA
  • zem. 2017
    Woodland Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Aligátor
Mom
1990 Hollywood Heartbreak
1988 Return of Ben Casey, The (TV film)
1977 Šílený býk (TV film)
1969 Kovboj
1968 In Enemy Country
Massacre Harbor
1962 Poor Mr. Campbell (TV film)
1960 Hodiny odvahy
1959 Barakuda čeká
1957 Mister Cory
1956 Cavalry Patrol (TV film)
Desatero přikázání
The Black Whip
1955 Indiánský bojovník
The Cobweb
1954 About Mrs. Leslie
Drive a Crooked Road
Okno do dvora
Prisoner of War
Return from the Sea
1953 Divoch
Jack Slade
Phantom from Space
1950 Guilty Bystander
Undercover Girl
1949 C-Man
1947 Polibek smrti

TV seriály

1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Markham (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
World of Giants (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Police Call (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
The Roy Rogers Show (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Somerset Maugham TV Theatre (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1961 Ben Casey (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace