foto

Pedro Regas

  • nar. 15.4.1897
    Goranoi, Řecko
  • zem. 10.8.1974 (77 let)
    Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Anděl puštěný z řetězu
Cutter's Trail (TV film)
Poslední bojovník
Wild Women (TV film)
1969 Justine
1968 K čertu s hrdiny
They Saved Hitler's Brain (TV film)
1966 Pod kopyty stád
1963 Madmen of Mandoras, The
1953 Killer Ape
Ride, Vaquero!
Tonight We Sing
1952 Viva Zapata!
1948 French Leave
Mexican Hayride
The Kissing Bandit
1947 Kalifornie
The Homestretch
Trail of the Mounties
1946 Anna a král Siamu
Perilous Holiday
1945 South of the Rio Grande
The Picture of Dorian Gray
1944 Ali Baba a 40 loupežníků
Mít a nemít
The Conspirators
The Mask of Dimitrios
1943 Komu zvoní hrana
Konvoj do Murmanska
Tiger Fangs
1942 Perils of Nyoka
Remember Pearl Harbor
1941 Our Wife
The Night of January 16th
1940 Jezdci noci
North West Mounted Police
Road to Singapore
1939 Code of the Secret Service
Jen andělé mají křídla
Juarez
Když nastaly deště...
1938 Tropic Holiday
1937 Behind the Headlines
Border Cafe
Midnight Taxi
Waikiki Wedding
1936 Give Us This Night
Lady Luck
Mummy's Boys
Robin Hood z Eldorada
Sutter's Gold
Zrádce
1935 Black Fury
The Adventures of Rex and Rinty
Under the Pampas Moon
1934 Grand Canary
Viva Villa!
West of the Pecos
1933 Letíme do Ria
The Barbarian
The Fighting Texans
1932 Kapitán Žralok
Law and Order
Na stopě
The Mouthpiece
Thunder Below
Zjizvená tvář
1931 Two Fisted Justice
1927 Señorita

TV seriály

1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
1970 Pat Paulsen's Half a Comedy Hour (TV seriál) - herec, a.z.
1969 Bracken's World (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 The Time Tunnel (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
1963 Temple Houston (TV seriál)
1960 The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Markham (TV seriál)
1957 The Californians (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Man Called X (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 The Roy Rogers Show (TV seriál)
1950 Dick Tracy (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace