foto

Daniel Petrie

  • nar. 26.11.1920
    Glace Bay, Nova Scotia, Kanada
  • zem. 22.8.2004 (83 let)
    Los Angeles, California, USA

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Cannes IFF

Režijní filmografie

Filmy

2001 Iris (TV film)
Walter a Henry (TV film)
1999 Kdo seje vítr (TV film)
Seasons of Love
1998 Pondělí po zázraku (TV film)
1997 The Assistant
1996 Calm at Sunset (TV film)
1995 Kissinger and Nixon (TV film)
1994 Lassie
1992 Příběh Dennise Littkyho (TV film)
1991 Mark Twain and Me (TV film)
1989 Jmenuji se Bill W. (TV film)
1988 Rocket Gibraltar
Zámotek 2: Návrat
1987 Návraty
1986 Half a Lifetime (TV film)
1985 The Execution of Raymond Graham (TV film)
1984 Chlapec ze zátoky
The Dollmaker (TV film)
1982 Příležitost pro šest
1981 Pevnost Apačů v Bronxu
1980 Vzkříšení
1978 Betsy
1977 Eleanor and Franklin: The White House Years (TV film)
Quinns, The (TV film)
1976 Eleanor and Franklin (TV film)
Harry S. Truman: Plain Speaking (TV film)
Plavčík
Sybil (TV film)
1975 Returning Home (TV film)
1974 Buster and Billie
Gun and the Pulpit, The (TV film)
Mousey (TV film)
1973 Trouble Comes to Town (TV film)
Znak Neptuna
1972 Hec Ramsey (TV film)
Znamení Vlka (TV film)
1971 Big Fish, Little Fish (TV film)
City, The (TV film)
Howling in the Woods, A (TV film)
1969 Silent Night, Lonely Night (TV film)
1966 Idol, The
The Spy with a Cold Nose
1963 Ukradené hodiny
1962 The Main Attraction
1961 A Raisin in the Sun
1960 The Bramble Bush
1959 Cherry Orchard, The (TV film)

TV seriály

1991 The Hidden Room (TV seriál)
1972 Banyon (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 Seaway (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 'Way Out (TV seriál)
Great Ghost Tales (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1958 Pursuit (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 Joe & Mabel (TV seriál)
1955 The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Justice (TV seriál)
1953 The Revlon Mirror Theater (TV seriál)
1950 Treasury Men in Action (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1985 Do noci
1982 Příležitost pro šest

Dokumentární

1999 Intimate Portrait: Pam Grier (TV film)
1994 Story of Lassie, The (TV film)
The Story of Lassie (TV film)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky