foto

Richard Narita

  • nar. 15.11.1951 (67 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Extrakce
1999 Krása na zabití
Vow to Cherish, A (TV film)
1995 Smrtící mise
Zoufalý a nebezpečný (TV film)
1994 Ray Alexander: Chuť na spravedlnost (TV film)
1992 Zhoubná vášeň
1991 Vesmírné komando
Žena, která zhřešila (TV film)
1987 Island Sons (TV film)
1986 American Geisha (TV film)
1983 Bílá orchidej (TV film)
Zlatý tuleň
1978 Poslední správný chlap (TV film)
1977 Exo-Man (TV film)
Stopa škorpiona (TV film)
1976 Baby Blue Marine
Bitva o Midway
Vražda na večeři
1974 Letiště 1975

TV seriály

2017 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Third Wheel (S02E11)
2006 Po právu (TV seriál)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Občas to nevyjde (S10E04)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Tvůrce zázraku (S05E10)
1997 Total Security (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Stíny nad LA (TV seriál)
1989 Generations (TV seriál)
1988 Family Medical Center (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1984 Call to Glory (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 Foul Play (TV seriál)
Town Like Alice, A (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
The Last Resort (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Ping Pong (S05E17)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
Visions (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace