foto

Irina Děmidkina

  • nar. 20.6.1976 (44 let)
    Sevastopol, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kapitan Gollivud
2019 Šag v bezdnu (TV film)
2018 Černovik
2017 Krym
2016 Ráj
Viking
Zoologie
2015 Bitva o Sevastopol
2013 Chajtarma
Na kryljach
2012 Děň učitělja
2004 Slova i muzyka
2003 Oblek

TV seriály

2019 Cypljonok žarenyj (TV seriál)
Igra s ogňom (TV seriál)
Sezon dožděj (TV seriál)
2018 Bonus (TV seriál)
Čjornyje bušlaty (TV seriál)
Čužaja krov (TV seriál)
2016 Nauči meňa žiť (TV seriál)
Odin protiv vsech (TV seriál)
2015 Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Kurortnyj roman (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
2012 Moja bolšaja semja (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Vojennyj gospital (TV seriál)
2007 Kogda jejo sovsem ně žděš (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky