foto

Irina Děmidkina

  • nar. 20.6.1976 (43 let)
    Sevastopol, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Šag v bezdnu (TV film)
2018 Černovik
2017 Krym
2016 Ráj
Viking
Zoologie
2015 Bitva o Sevastopol
2013 Chajtarma
Na kryljach
2012 Děň učitělja
2004 Slova i muzyka
2003 Oblek

TV seriály

2019 Cypljonok žarenyj (TV seriál)
Igra s ogňom (TV seriál)
Sezon dožděj (TV seriál)
2018 Bonus (TV seriál)
Čjornyje bušlaty (TV seriál)
2016 Nauči meňa žiť (TV seriál)
Odin protiv vsech (TV seriál)
2015 Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Kurortnyj roman (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
2012 Moja bolšaja semja (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Vojennyj gospital (TV seriál)
2007 Kogda jeje sovsem ně žděš (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace