foto

Paul Schulze

  • nar. 12.6.1962 (56 let)
    USA

Biografie

Paul Schulze se narodil v roce 1962. Vyrůstal v New Yorku, promoval v roce 1977 na Wagner J.H.S., kde také hrál ve velkém množství divadelních her a v roce 1980 odmaturoval na střední škole Stuyvesant. Je to americký herec, který se asi nejvíce proslavil rolí Ryana Chappellea v seriálů "24 HODIN" a otce Phila Intintoly v seriálu "RODINA SOPRANŮ".

Objevil se v řadě seriálů jako hostující hvězda, z nichž můžeme vyjmenovat například: "ZÁKON A POŘÁDEK", "KRIMINÁLKA NEW YORK", "KRIMINÁLKA MIAMI", "NÁMOŘNÍ VYŠETŘOVACÍ SLUŽBA", "VRAŽEDNÁ ČÍSLA", "TERMINÁTOR: PŘÍBĚH SÁRY CONNOROVÉ" a další.

Účinkoval také v několika filmech, především ve dvou filmech Davida Finchera ÚKRYT a ZODIAC, ale nejvíce byl asi k povšimnutí ve čtvrtém pokračování RAMBA, jako Michael Burnett.

Martin "c.tucker" Boček

Herecká filmografie

Filmy

2013 Zpropadené dědictví
2008 Rambo: Do pekla a zpět
2007 Zodiac
2002 Úkryt
2001 Neříkej ani slovo
1997 Grind
1995 Hra se smrtí
V ulicích New Jersey

TV seriály

2017 The Punisher (TV seriál)
Home (S01E12)
Danger Close (S01E11)
Cold Steel (S01E08)
další epizody (8)
Kravaťáci (TV seriál)
100 (S07E08)
Full Disclosure (S07E07)
Home to Roost (S07E06)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Complicated (S19E05)
2016 Kravaťáci (TV seriál)
The Hand That Feeds You (S06E09)
Borrowed Time (S06E08)
Shake the Trees (S06E07)
další epizody (8)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Zmeškaný hovor (S04E02)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Krátce se pomodlím (S07E12)
Vigilante Jones (S07E11)
Jackie a Wolfe (S07E10)
další epizody (12)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
The Weigh Station (S02E03)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Let (S06E12)
Sesterství (S06E11)
Sidecar a spermicid (S06E10)
další epizody (12)
2013 Sestřička Jackie (TV seriál)
Duše (S05E10)
Srdce (S05E09)
Zapomeň na to (S05E08)
další epizody (10)
2012 Franklin a Bash (TV seriál)
6:50 to SLC (S02E10)
Lovci zločinců (TV seriál)
Maso a krev (S01E19)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Zvládni svůj skandál (S04E10)
Stokrát nic (S04E09)
Horká a studená (S04E08)
další epizody (10)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Priceless (S01E02)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Hluchý, slepý, nádor a test moči (S03E12)
Trénink s pálkou (S03E11)
Kašli na lemury (S03E10)
další epizody (12)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Roky služby (S02E12)
Co den přinese (S02E11)
Spící psi (S02E10)
další epizody (12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Merchandise (S12E04)
2009 Sestřička Jackie (TV seriál)
Zdravotnictví a film (S01E12)
Automat na léky (S01E11)
Prsteníček (S01E10)
další epizody (12)
2008 Mentalista (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Boj o elektrárnu (S02E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Vyšší výkon (S03E15)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Blowback (E10)
Emily (E09)
Winterland (E08)
další epizody (4)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Tulákova značka (S01E08)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Zmrzlý na kost (S06E05)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
In the Grasp (S01E05)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Léčka (S03E18)
Odložené případy (TV seriál)
Odpoledne pod psa (S03E14)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Poslední věci (S06E24)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Do masitý části stehna (S06E04)
Chaos (S06E03)
2005 Closer (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Posedlost (S02E03)
Kriminálka New York (TV seriál)
Firemní bojovníci (S02E04)
JAG (TV seriál)
Smrt v mešitě (S10E18)
2004 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S03E19)
Day 3: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S03E18)
Day 3: 5:00 a.m.-6:00 a.m. (S03E17)
další epizody (10)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Marco Polo (S05E08)
Čas idylického štěstí (S05E07)
Citová osvěta (S05E06)
Západní křídlo (TV seriál)
The Dover Test (S06E06)
2003 24 hodin (TV seriál) - herec, vyp.
Day 3: 8:00 p.m.-9:00 p.m. (S03E08)
Day 3: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S03E07)
Day 3: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S03E06)
další epizody (10)
Frasier (TV seriál)
Daphne chystá večeři (S10E14)
2002 Beze stopy (TV seriál)
24 hodin (TV seriál) - herec, vyp.
Day 2: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S02E05) - vyp.
8:00 p.m.-9:00 p.m. (S01E21)
2:00 p.m.-3:00 p.m. (S01E15)
další epizody (4)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Někdo to musel udělat (S04E09)
Nová spojení, nové akvizice (S04E08)
Kryštof Kolumbus (S04E03)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Maminko, kde jsi? (S06E13)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Paternity (S01E03)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Další párátko (S03E05)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Sen o Jeannie Cusamanové (S01E13)
Isabella (S01E12)
Smíření (S01E06)
další epizody (4)
Roswell (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Oz (TV seriál)
Family Bizness (S02E05)
The Tip (S02E01)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Virtue (S05E08)
1993 Policie New York (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Mother Love (S03E15)
Night & Fog (S03E13)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Self Defense (S03E07)

Dokumentární

2008 Film o filmu: Rambo: Do pekla a zpět

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace