foto

Cecilia Hjalmarsson-Milldoff

  • nar. 19.10.1950 (69 let)
    Örebro, Örebro län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Útěk do budoucnosti
2014 Můj takzvaný otec
2011 Svensson Svensson ...i nöd & lust
2010 Na druhé straně
2009 Svatební fotograf
1981 SOPOR
1976 Predikare-Lena (TV film)
1973 Bouračka (TV film)

TV seriály

2012 Wallander (TV seriál)
Než přijde mráz (S03E03)
2009 Familjen Babajou (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Wallander (TV seriál)
Prästen (S02E06)
2005 Lasermannen (TV seriál)
2002 Den 5:e kvinnan (TV seriál)
2000 Labyrinten (TV seriál)
1983 Spanarna (TV seriál)
1981 Kallocain (TV seriál)
1977 Soldat med brutet gevär (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky