foto

Sergej Petrov

  • nar. 13.12.1958 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Otstavnik. Pozyvnoj "Broďaga" (TV film)
2014 Besslavnyje pridurki
2013 Stalingrad
2011 Sibirjak (TV film)
2002 Antikiller
1997 Šizofrenija

TV seriály

2014 Inyje (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Smertnik (S08E02)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Krik sovy (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Mečta (S13E17)
2012 Gruz (TV seriál)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
2010 Litějnyj (TV seriál)
Vozmezdije (S04E26)
2009 Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Na obočině (S10E13)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Gaišniki (TV seriál)
2007 Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Skvoznoje ranenije (S03E01)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Čas Iks (S01E03)
Mangust (TV seriál)
Papina dočka (S02E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Razboj na Fontanke. Časť 2 (S06E14)
Razboj na Fontanke. Časť 1 (S06E13)
2003 Agent nacionalnoj bezopasnosti 4 (TV seriál)
Mangust (TV seriál)
Žertvy progressa (S01E02)
Specnaz 2 (TV seriál)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)
2000 Agent nacionalnoj bezopasnosti 2 (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Novyje vejanija (S03E14)
Makarony po-skotski (S03E04)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo № 1999 (S02E25)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky