foto

Dorian Gregory

  • nar. 26.1.1971 (48 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 When It Comes Around
2017 The Lurking Man
2014 The Next Dance
2013 Deceitful
2008 Show Stoppers
2005 Hra na svádění (TV film)
2003 Spas nás před Evou
1997 Prostě piš
The Apocalypse
1995 Barefoot Executive, The (TV film)
1992 Stůj, nebo maminka vystřelí!

TV seriály

2016 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Absolution (S03E21)
2005 Čarodějky (TV seriál) - herec, a.z.
Děje se tu cosi čarodějného, část druhá (S07E22)
Smrt jim sluší, část první (S07E21)
Slaměná vdova (S07E16)
další epizody (6)
2004 Čarodějky (TV seriál)
Program na ochranu čarodějek (S07E10)
Leovi se něco stalo (S07E09)
Cesty do záhrobí (S07E05)
další epizody (11)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Malí čertíci (S06E09)
Valkýry z Vallhaly, část první (S06E01)
Bitva s titány, část druhá (S05E23)
další epizody (8)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Malá mořská čarodějka, část druhá (S05E02)
Malá mořská čarodějka, část první (S05E01)
A kam teď? (S04E22)
další epizody (7)
2001 Čarodějky (TV seriál)
Černý jako Cole (S04E08)
Znovu čarodějky, část druhá (S04E02)
Znovu čarodějky, část první (S04E01)
další epizody (7)
2000 Girlfriends (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Neviditelný (S03E05)
Halloween sester Halliwellových (S03E04)
Po líbánkách (S03E01)
další epizody (12)
1999 Čarodějky (TV seriál)
Pekelnice (S02E09)
Vždyt' ona je přece muž! (S02E05)
Ďábelská hudba (S02E04)
další epizody (13)
1998 Lovná zvěř (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Návrat čarodějky (S01E09)
Ďábelský sňatek (S01E06)
Čaroděj snů (S01E05)
další epizody (5)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Moesha (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Hope & Gloria (TV seriál)
Too Something (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Domov (S06E01)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
1993 Living Single (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1991 Plný dům (TV seriál)
Taneční horečka (S05E08)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace