foto

Anjelah Johnson-Reyes

  • nar. 14.5.1982 (37 let)
    San José, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Neighbor
2016 The Resurrection of Gavin Stone
2014 Kniha života
Máma na tahu
2013 A dost!
2010 Marmaduk
Naše rodinná svatba
2009 Alvin a Chipmunkové 2
2007 Box, The

TV seriály

2014 About a Boy (TV seriál)
2011 Larry, kroť se (TV seriál)
The Smiley Face (S08E04)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Láska, s.r.o. (TV seriál)

Dokumentární

2018 Through the Eyes of Faith
2016 Dying Laughing

Host

TV pořady

2017 Anjelah Johnson: Mahalo & Good Night (TV pořad)
2015 Anjelah Johnson: Not Fancy (TV pořad)
2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
2013 Anjelah Johnson: The Homecoming Show (TV pořad)
2012 Home & Family (TV pořad)
2010 Anjelah Johnson: That's How We Do It! (TV pořad)
Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 The Mo'Nique Show (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2017 Anjelah Johnson: Mahalo & Good Night (TV pořad)
2015 Anjelah Johnson: Not Fancy (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2010 Anjelah Johnson: That's How We Do It! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky