foto

Glenn Ficarra

  • nar. 27.5.1971 (47 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Harley Quinn Vs. The Joker
2018 ACME
2016 Americká reportérka
2015 Focus
2011 Bláznivá, zatracená láska
2009 I Love You Phillip Morris

TV seriály

2018 This Is Us (TV seriál)
Super Bowl Sunday (S02E14)
2017 This Is Us (TV seriál)
Brothers (S02E05)
Déjà Vu (S02E03)
2016 This Is Us (TV seriál)
Kyle (S01E03)
Pilot (S01E01)
2013 Back in the Game (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2001 Jako kočky a psi

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace