foto

Terujuki Išii

  • nar. 26.8.1973 (46 let)
    Okayama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Manzai 2016 (TV film)
2013 Příběh o princezně Kaguje
2008 Kábé

TV seriály

2013 Kasuka na kanodžo (TV seriál)
2012 Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
Rígaru hai (TV seriál)
Strawberry Night (TV seriál)
2011 Doctors: saikjó no meii (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Wild 7: Another bórjaku unga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky