foto

Susan Dey

  • nar. 10.12.1952 (67 let)
    Pekin, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Právo v Los Angeles (TV film)
Ztraceni v poušti (TV film)
2001 Vlčák Rain
1998 Avenged
1997 Bridge of Time (TV film)
1995 Deadly Love (TV film)
Stalo se v Blue River (TV film)
1994 Zrada a pomsta (TV film)
1993 Love, Lies & Lullabies (TV film)
Whose Child Is This? The War for Baby Jessica (TV film)
1992 Všechno byla lež (TV film)
1989 I Love You Perfect (TV film)
That's Adequate
1987 Anděl v zeleném (TV film)
Place at the Table (TV film)
Trouble with Dick, The
1985 Echo Park
Love and Bullets
1984 Love Leads the Way (TV film)
1983 Malibu (TV film)
Sunset Limousine (TV film)
1982 Dar života (TV film)
1981 Krásky
1980 Comeback Kid, The (TV film)
1978 Little Women (TV film)
1977 Mary Jane Harper Cried Last Night (TV film)
První láska
1976 Captive: The Longest Drive 2, The
1975 Cage Without a Key (TV film)
1973 Terror on the Beach (TV film)
1972 Konečná stanice: Peklo

TV seriály

2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Family Ties: Part 2 (S05E17)
Family Ties: Part 1 (S05E16)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
1992 Love & War (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
1977 Fred Flintstone and Friends (TV seriál)
Loves Me, Loves Me Not (TV seriál)
1976 Good Heavens (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Matt Helm (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Partridge Family, 2200 A.D., The (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Zrozeni ke svobodě (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Goober and the Ghost Chasers (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1970 The Partridge Family (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)

Dokumentární

2015 A Paixão de JL - a.z.

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky