foto

Konstantin Smirnov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Je těžké být bohem
Tři mušketýři
2009
2003 Poslední vlak

TV seriály

2019 Těň za spinoj (TV seriál)
2017 Otličnica (TV seriál)
2015 Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Inkassatory (S02E06)
2014 Ochotniki za golovami (TV seriál)
2013 Brat za brata 3 (TV seriál)
Pepel (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Bejker Strit, 221b (E01)
Šef (TV seriál)
Vojna (S02E10)
PPS (TV seriál)
Professional (S02E15)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Kulinar (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
DTP (S07E07)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Šumnyj sosed (S12E09)
2011 Beglec (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Oborotěň (S01E08)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Krugosvetka (S05E04)
2010 Vojennaja razvedka (TV seriál)
Jagdkomanda: Časť 2 (S01E02)
Jagdkomanda: Časť 1 (S01E01)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Amnezija (S07E06)
Litějnyj (TV seriál)
V zakoně (S04E17)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Děň rožděnija (S02E07)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2007 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Černaja metka (S03E09)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Tělo i dělo (S02E17)
2005 Tajnaja straža (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Profilaktika (S07E10)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky