foto

Alexandr Baranov

  • nar. 25.4.1960 (59 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Beglecy (TV film)
1999 Duch
1997 Šizofrenija
1994 Koleso ljubvi
1987 Neobyknovennyye priklyucheniya Karika i Vali (TV film)
1986 Trojnoj pryžok Pantery

TV seriály

2016 Šaman (TV seriál)
Chavala (S03E03)
2015 Rožďonnaja zvezdoj (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Palač (S02E08)
2013 Krik sovy (TV seriál)
Zadanija osoboj važnosti: Operacija "Tajfun" (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Galifax (E06)
2011 Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Treněr (S02E03)
2009 Verbnoe voskresene (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2003 Mangust (TV seriál)
Želtaja kartočka (S01E01)
Specnaz 2 (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 4 (S05E04)
Episode 3 (S05E03)
2002 Lednikovyj period (TV seriál)
2001 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 14 (S01E14)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dobraja pamjať (S03E06)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Trubka firmy "Danchill" (S02E05)
Vizit k doktoru (S02E04)
Avarijnaja zaščita (S02E03)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Operacija "Čistyje ruki". Časť 2 (S01E12)
Operacija "Čistyje ruki". Časť 1 (S01E11)
Strachovočnyj variant (S01E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky