foto

Vjačeslav Železňakov

  • nar. 23.8.1981 (39 let)
    Zima, Irkutskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Realizacija (TV seriál)
Čjornaja polosa (S01E04)
2017 Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
2016 Takaja rabota (TV seriál)
Děpartament smerti (S02E08)
Šef (TV seriál)
Borba s vetrjanymi melnicami (S04E03)
2015 Voschožděnije na Olimp (TV seriál)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Rekvijem (E04)
Lučšije vragi (TV seriál)
Na ruběže. Otvětnyj udar (TV seriál)
2013 PPS (TV seriál)
Vesenněje obostrenije (S02E04)
Čužoj rajon (TV seriál)
Semja (S03E15)
2012 Čužoj rajon (TV seriál)
Kraža (S02E02)
2011 Litějnyj (TV seriál)
Rodnaja krov (S05E02)
2010 Proščaj, "makarov"! (TV seriál)
Smertělnyj trjuk (E14)
Litějnyj (TV seriál)
Semejnaja tradicija (S04E10)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Prichoďaščaja sestra (S11E24)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky