foto

Nikolaj Lebeděv

  • nar. 14.4.1970 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Kamennaja baška

TV seriály

2018 Něvskij (TV seriál)
Molodyje volki (S03E07)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Carevna-ljaguška (E01)
2016 Šef (TV seriál)
Česť oficera (S04E16)
2015 Vysokije stavki (TV seriál)
Trudnosti karernogo rosta (S01E11)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Luna v skorpioně (S15E05)
2014 Litějnyj (TV seriál)
Bestseller (S08E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Chozjajeva smerti (S14E29)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Urok chimii (S02E05)
Šef (TV seriál)
UDO (S02E01)
Doznavatěl (TV seriál)
Nomer (S02E06)
2011 Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Propavšij (S02E04)
2010 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Noč bez pravil (S08E01)
2009 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Varjag (S03E01)
2008 Vsegda govori "vsegda" 4 (TV seriál)
2007 Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
2006 Mentovskije vojny (TV seriál)
Vtoroj front (S03E03)
2003 Kobra. Antiterror (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky