foto

Nikolaj Smirnov

  • nar. 4.11.1962 (58 let)
    Novokuznetsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vsja naša naděžda
2008 Mentovskije vojny: Epilog (TV film)
2006 Serko

TV seriály

2019 Jesť ňuansy (TV seriál)
2018 Petěrburg. Ljubov. Do vostrebovanija (TV seriál)
2017 Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Seť (E05)
Čužoje lico (TV seriál)
Na krugi svoja (E10)
Častnaja sobstvennosť (E09)
Poslednij zajezd (E08)
další epizody (10)
Něvskij (TV seriál)
Killer nomer odin (S02E08)
Mišeň (S02E06)
Svidětěl obviněnija (S02E02)
další epizody (4)
2016 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sokrovišča (S15E38)
Rele s jačejkoj (S15E37)
Rubin Kaira (S15E36)
další epizody (13)
2015 Něvskij (TV seriál)
Najti i uničtožiť (S01E29)
Semejnyje cennosti (S01E28)
Pod podozrenijem (S01E26)
další epizody (16)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Zvonok (S02E13)
2014 Lučšije vragi (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Smerť lučše, čem razluka (E06)
Ljubov zla (E05)
Pravo na ošibku (E04)
další epizody (5)
Čužoj rajon (TV seriál)
Zachvat (S03E29)
2013 Pepel (TV seriál)
Princip Chabarova (TV seriál)
Trassa (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Igra (S03E10)
Doznavatěl (TV seriál)
Policejskij (S02E32)
Semja (S02E31)
Operacija (S02E30)
další epizody (31)
2012 Šef (TV seriál)
Usluga (S01E15)
Po spravedlivosti (S01E14)
Kraža (S01E07)
další epizody (4)
Čužoj rajon (TV seriál)
Proverka (S02E06)
Litějnyj (TV seriál)
Razvodka (S07E02)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Lišnij (S12E01)
2011 PPS (TV seriál)
Najezd (S01E15)
Pjotr Pervyj. Zavěšanije (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Konkurs (S01E07)
Litějnyj (TV seriál)
Šantažisty (S05E06)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Propala sobaka (S01E05)
Doznavatěl (TV seriál)
Jarosť (S01E24)
Kino (S01E23)
Chitrec (S01E22)
další epizody (21)
Slovo ženščině (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Pogoňa (S04E28)
2009 Legenda ob Olge (TV seriál)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Kruglosutočnyj servis (S02E02)
Gaišniki (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Labirint (S09E11)
2007 Katěrina (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 10 (S10E10)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
2002 Tajny sledstvija (TV seriál)
Rol žertvy (S02E05)
Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
2001 Ubojnaja sila (TV seriál)
Sposobnyj učenik (S02E08)

Host

TV pořady

2007 Gončije (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky