foto

Nikolaj Smirnov

  • nar. 4.11.1962 (57 let)
    Novokuznetsk, Rusko, Sovětský svaz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vsja naša naděžda
2008 Mentovskije vojny: Epilog (TV film)
2006 Serko

TV seriály

2018 Petěrburg. Ljubov. Do vostrebovanija (TV seriál)
2017 Čužoje lico (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
2015 Něvskij (TV seriál)
2014 Lučšije vragi (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
2013 Pepel (TV seriál)
Princip Chabarova (TV seriál)

Galerie (1)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky