foto

Alexandr Alexejev

  • nar. 13.5.1979 (40 let)
    Severodvinsk, Arkhangelskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Mentovskije vojny (TV seriál)
Kuklovody (S10E01)
2015 Děkoracii ubijstva (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Advokat dlja geněrala (S09E04)
Safari na ochotnikov (S09E03)
2014 Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Ložnaja trevoga (S02E16)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Jadovityje cvety (S14E17)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Trassa (TV seriál)
2012 Katěrina 4. Drugaja žizň (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Korm dlja akuly (S07E06)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Něljuď (S12E02)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Šokovaja těrapija (S12E07)
2011 Stranstvija Sindbada (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Koški-myški (S05E24)
2007 Gončije (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky