foto

Alexandr Karpov

  • nar. 2.9.1936
  • zem. 1.6.2018 (81 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pareň s našego kladbišča
2012 Atomový Ivan
2009 Pěrvaja popytka (TV film)
2006 Bolšaja ljubov (TV film)
1980 Mnimyj bolnoj (TV film)

TV seriály

2019 Zeljonyj furgon (TV seriál)
2017 Torgsin (TV seriál)
2016 Gostinica "Rossija" (TV seriál)
Margarita Nazarova (TV seriál)
2015 Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
2013 Karina krasnaja (TV seriál)
Syn otca narodov (TV seriál)
2012 Strana 03 (TV seriál)
2011 Molodožjony (TV seriál)
Žizň i priključenija Miški Japončika (TV seriál)
2008 Braťja-dětěktivy (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2007 Atlantida (TV seriál)
2006 Sčastlivy vmeste (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Bej pervym (S05E04)
2005 Zona (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Taxist (TV seriál)
2002 Vremena ne vybirajut (TV seriál)
1975 Ljudi i manekeny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky