foto

Piotr Polak

  • nar. 24.12.1980 (38 let)
    Krakov, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ciemno, prawie noc
2018 Chlopcy z motylkami
Plan B
2017 Muž s magickou krabičkou
Nejhezčí ohňostroj ever
2016 Slunce, to slunce mě oslepilo
2015 Hořkosladce
2011 Potomek knížat
2007 Katyň
2006 Kto nigdy nie żył...

TV seriály

2018 1983 (TV seriál)
Requiem (E08)
Reperkusje (E04)
Drogi wolności (TV seriál)
Dziewczynka z zapałkami (E13)
Gra w zielone (E12)
Ślubu nie będzie (E11)
další epizody (5)
Pensjonat nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2015 Aż po sufit! (TV seriál)
Podróż sentymentalna (E11)
Cisza nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (6)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S04E02)
Głęboka woda (TV seriál)
Rodzina (S02E10)
Kryzys (S02E05)
Podrzutek (S02E02)
2012 Nad rozlewiskiem... (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
další epizody (9)
2011 Życie nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (11)
2010 Miłość nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (9)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Skok (S01E01)
2005 Wiedzmy (TV seriál)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace