foto

Sergej Dubrovskij

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Šag v bezdnu (TV film)
2008 Krasota trebujet... (TV film)
2006 Pervyj doma (TV film)
2005 1-j Skoryj (TV film)
2001 Pěrvoje maja
2000 8 Marta

TV seriály

2018 Něopalimyj Fenix (TV seriál)
2017 Arena dlja ubijstva (TV seriál)
2015 Ochotnik za golovami (TV seriál)
2014 Ochotniki za golovami (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Zamknutyj krug (S08E30)
Ošibka (S08E29)
Gosti iz mraka (S08E28)
další epizody (19)
2013 Trassa (TV seriál)
2009 Russkij dubl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace