foto

Arťom Grigorjev

  • nar. 4.9.1982 (36 let)
    Yaroslavl, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jazyčniki
Privet ot aista (TV film)
2015 Braťja Č
2011 Unaveni sluncem 3: Citadela
2009 Bagrovyj cvet sněgopada
2008 Zaza

TV seriály

2018 Marusja (TV seriál)
2017 Něizvestnyj (TV seriál)
Zolotaja paročka (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Stokgolmskij sindrom (S04E03)
2016 Prestuplenije (TV seriál)
2014 Minus odin (TV seriál)
Neformat (TV seriál)
2013 Ja budu ždať těbja vsegda (TV seriál)
Strojka (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
Vyžiť posle (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Stěčenije obstojatělstv (S02E05)
Syvorotka gněva (S02E04)
Stoličnyje sumerki (S02E03)
další epizody (5)
2011 Amazonki (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Posledněje dělo (S01E20)
Flešmob (S01E19)
Svaděbnyj děmarš (S01E18)
další epizody (20)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
Margoša (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
Otrjad (TV seriál)
2007 Soldaty 11 (TV seriál)
Soldaty 12 (TV seriál)
Soldaty 13 (TV seriál)
2006 Soldaty 10 (TV seriál)
Soldaty 6 (TV seriál)
Soldaty 7 (TV seriál)
Soldaty 8 (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Doktor Živago (TV seriál)
Soldaty 5 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace