foto

Evelina Sakuro

  • nar. 19.10.1961 (57 let)
    Tashkent, Uzbekistán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zvjozdy sveťat vsem (TV film)
2012 Jabločnyj spas (TV film)
Klubničnyj raj (TV film)
Zolotyje nožnicy (TV film)
2011 Unaveni sluncem 3: Citadela
2004 Dunechka
2000 Kamenskaja 1: Ně mješajtě palaču (TV film)
1994 Budulaj, kotorogo ně ždut
1992 Na těbja upovaju

TV seriály

2018 Lasnagorsk (TV seriál)
Znaj našich (TV seriál)
2013 Parfjumerša (TV seriál)
2012 Polosatoje sčasťje (TV seriál)
2003 Vokzal (TV seriál)
2002 Zakon (TV seriál)
Zasada (E07)
Pobeg (E06)
Baba v černom (E02)
2001 FM i rebjata (TV seriál)
2000 Kamenskaja 1 (TV seriál)
1999 Uskorennaja pomošč (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace