foto

Rhys Coiro

  • nar. 12.3.1979 (39 let)
    Calabrie, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Finding Steve McQueen
2017 Dead Ant
Valley of Bones
2016 Chronicky metropolitní
2015 Forever
Hollywood Adventures
Vincentův svět
2014 Mílový běh
This Last Lonely Place
2013 Naši a já
Podfuk
2012 Applebaum (TV film)
2011 A Good Old Fashioned Orgy
Man Without a Head
S tím nic nenaděláš
Strašáci
2010 30 dní dlouhá noc: Doba temna
High School
Snow & Ashes
Super Mac
2009 Glock
Kidnapping Caitlynn
Nenarození
2008 24 hodin: Vykoupení (TV film)
2007 Look
Maminčin mazánek
2003 Making Revolution

TV seriály

2019 Živí mrtví (TV seriál)
Adaptation (S09E09)
2018 Sideswiped (TV seriál)
Hard Maybe (E08)
For a Nickel I Will (E07)
Unsolved (TV seriál)
The Mack (E03)
Nobody Talks (E02)
S.W.A.T. (TV seriál)
S.O.S. (S02E05)
Živí mrtví (TV seriál)
Who Are You Now? (S09E06)
The Obliged (S09E04)
Warning Signs (S09E03)
další epizody (4)
2017 The Mick (TV seriál)
The Homecoming (S02E07)
Ray Donovan (TV seriál)
Bob the Builder (S05E10)
Mister Lucky (S05E09)
Dogwalker (S05E03)
další epizody (4)
2015 Hrdinové od Alama (TV seriál)
Graceland (TV seriál)
No Old Tigers (S03E13)
Dog Catches Car (S03E12)
The Wires (S03E11)
další epizody (13)
2014 Franklin a Bash (TV seriál)
The Curse of Hor-Aha (S04E01)
2013 Hostages (TV seriál)
Paloma (TV seriál)
Longmire (TV seriál)
Sound and Fury (S02E07)
Dexter (TV seriál)
Nádhernej den (S08E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Brief Interlude (S14E23)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Doktor Jekyll a pan Hyde (S01E18)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Konec (S08E08)
Velký třesk (S08E06)
Matkošukač (S08E05)
další epizody (7)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Zlatokopka (S01E11)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Neighborhood Watch (S04E05)
Vincentův svět (TV seriál)
Ztratit sám sebe (S07E10)
Pornoscény z italské restaurace (S07E09)
Šňupání a porno (S07E08)
další epizody (5)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S07E10)
Day 7: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S07E09)
Day 7: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S07E08)
další epizody (10)
2007 Vize zločinu (TV seriál)
Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Jones (S02E18)
Vražedná čísla (TV seriál)
Vybít si vztek (S03E14)
Vincentův svět (TV seriál)
Hoši z Cannes (S04E12)
Cannes ano, Cannes ne (S04E11)
Potíže se sněhem (S04E10)
další epizody (9)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Premiéra (S03E08)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Tanec s rybami (S02E05)
Vincentův svět (TV seriál)
Dobré ráno Saigone (S02E12)
Sundance (S02E07)
Sousedé (S02E05)
další epizody (4)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vrah z hrobu (S04E01)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Tančíš pro mě (S05E02)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
Scéna (S01E07)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sami doma (S04E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace