foto

Rhys Coiro

  • nar. 12.3.1979 (41 let)
    Calabrie, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zlatokopky
2018 Finding Steve McQueen
2017 Valley of Bones
Útok mutantních mravenců
2016 Chronicky metropolitní
2015 Forever
Hollywood Adventures
Vincentův svět
2014 Mílový běh
This Last Lonely Place
2013 Naši a já
Podfuk
2012 Applebaum (TV film)
2011 A Good Old Fashioned Orgy
Man Without a Head
S tím nic nenaděláš
Strašáci
2010 30 dní dlouhá noc: Doba temna
High School
Snow & Ashes
Super Mac
2009 Glock
Kidnapping Caitlynn
Nenarození
2008 24 hodin: Vykoupení (TV film)
2007 Look
Maminčin mazánek
2003 Making Revolution

TV seriály

2020 Paradise City (TV seriál)
2019 A Million Little Things (TV seriál)
Time Stands Still (S02E09)
Goodnight (S02E08)
Unleashed (S02E06)
další epizody (5)
Živí mrtví (TV seriál)
Adaptation (S09E09)
2018 Nevyšetřeno (TV seriál)
Nevyřešený? (E10)
Christopher (E09)
Tupac Amaru Shakur (E08)
další epizody (9)
Sideswiped (TV seriál)
Hard Maybe (E08)
For a Nickel I Will (E07)
S.W.A.T. (TV seriál)
S.O.S. (S02E05)
Živí mrtví (TV seriál)
Who Are You Now? (S09E06)
The Obliged (S09E04)
Warning Signs (S09E03)
další epizody (4)
2017 Teta Mick (TV seriál)
The Homecoming (S02E07)
Ray Donovan (TV seriál)
Bob the Builder (S05E10)
Mister Lucky (S05E09)
Dogwalker (S05E03)
další epizody (4)
2015 Hrdinové od Alama (TV seriál)
The Rise of the Republic (E05)
Vengeance Is Mine (E04)
Blood for Blood (E03)
další epizody (5)
Graceland (TV seriál)
No Old Tigers (S03E13)
Dog Catches Car (S03E12)
The Wires (S03E11)
další epizody (13)
2014 Franklin a Bash (TV seriál)
The Curse of Hor-Aha (S04E01)
2013 Hostages (TV seriál)
Paloma (TV seriál)
Drsný šerif (TV seriál)
Hluk a vřava (S02E07)
Dexter (TV seriál)
Nádhernej den (S08E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Brief Interlude (S14E23)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Doktor Jekyll a pan Hyde (S01E18)
Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Heart Failure (E16)
In Case of Co-Dependants (E14)
In Case of Complications (E13)
další epizody (6)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Missed Communication (E08)
In Case of Loss of Control (E05)
In Case of Separation Anxiety (E04)
další epizody (5)
Vincentův svět (TV seriál)
Konec (S08E08)
Velký třesk (S08E06)
Matkošukač (S08E05)
další epizody (7)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Zlatokopka (S01E11)
Dark Blue (TV seriál)
Urban Garden (S02E01)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Neighborhood Watch (S04E05)
Vincentův svět (TV seriál)
Ztratit sám sebe (S07E10)
Pornoscény z italské restaurace (S07E09)
Šňupání a porno (S07E08)
další epizody (5)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S07E10)
Day 7: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S07E09)
Day 7: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S07E08)
další epizody (10)
2007 Vize zločinu (TV seriál)
Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Jones (S02E18)
Vražedná čísla (TV seriál)
Vybít si vztek (S03E14)
Vincentův svět (TV seriál)
Hoši z Cannes (S04E12)
Cannes ano, Cannes ne (S04E11)
Potíže se sněhem (S04E10)
další epizody (9)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jdi k čertu! (S08E03)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Premiéra (S03E08)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Tanec s rybami (S02E05)
Vincentův svět (TV seriál)
Dobré ráno Saigone (S02E12)
Sundance (S02E07)
Sousedé (S02E05)
další epizody (4)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vrah z hrobu (S04E01)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Tančíš pro mě (S05E02)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
Scéna (S01E07)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sami doma (S04E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky