foto

Rhys Coiro

  • nar. 12.3.1979 (38 let)
    Calabrie, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Valley of Bones
2016 Dead Ant
Chronicky metropolitní
2015 Forever
Hollywood Adventures
Vincentův svět
2014 Mílový běh
This Last Lonely Place
2013 Chlorine
Naši a já
2012 Applebaum (TV film)
2011 A Good Old Fashioned Orgy
Man Without a Head
S tím nic nenaděláš
Strašáci
2010 High School
Snow & Ashes
Super Mac
30 dní dlouhá noc: Doba temna
2009 Glock
Kidnapping Caitlynn
Nenarození
2008 24 hodin: Vykoupení (TV film)
2007 Look
Maminčin mazánek
2003 Making Revolution

TV seriály

2017 Ray Donovan (TV seriál)
Dogwalker (S05E03)
Las Vegas (S05E02)
2015 Hrdinové od Alama (TV seriál)
2013 Hostages (TV seriál)
Paloma (TV seriál)
Longmire (TV seriál)
Sound and Fury (S02E07)
Dexter (TV seriál)
Nádhernej den (S08E01)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
Identity Crisis (S01E18)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
2009 24 hodin (TV seriál)
Day 7: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S07E10)
Day 7: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S07E09)
Day 7: 3:00 p.m.-4:00 p.m. (S07E08)
další epizody (10)
2007 Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
Vize zločinu (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Vybít si vztek (S03E14)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Tančíš pro mě (S05E02)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace