foto

Steve Gomer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Posel naděje
2009 V očekávání zázraku (TV film)
1998 Barneyho velká dobrodružství
1996 Černí muži umějí skákat
1992 Fly by Night
1989 Love and Other Sorrows (TV film)
1987 Sweet Lorraine

TV seriály

2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Thanksgiving (S02E08)
2009 Private Practice (TV seriál)
Strange Bedfellows (S03E05)
Acceptance (S02E15)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Oversight (S02E04)
2007 Heartland (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Heart of Winter (S01E14)
Žralok (TV seriál)
Here Comes the Judge (S01E15)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Dial M for Monica (S01E09)
Huff (TV seriál)
Využitý, zneužitý, bez elánu (S02E05)
Veronica Mars (TV seriál)
Zrcadlo, kdo je nejtlustší? (S03E08)
Odváženému štěstí přeje (S02E21)
2005 Veronica Mars (TV seriál)
Kamarádi, ahoj (S02E08)
Pán řetězů (S01E13)
2004 Clubhouse (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Sparkle (S03E16)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Father-Daughter Dance (S03E04)
The Weight (S02E16)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Nezvěstná (S01E04)
Everwood (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Monster (S02E02)
Shelter (S01E20)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Richard ve Stars Hollow (S02E12)
Ally McBealová (TV seriál)
Srdce a duše (S05E15)
2001 Zloději (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Hanlon's Choice (S06E10)
1997 Advokáti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace