foto

Steve Gomer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 All Saints
2009 V očekávání zázraku (TV film)
1998 Barneyho velká dobrodružství
1996 Černí muži umějí skákat
1992 Fly by Night
1989 Love and Other Sorrows (TV film)
1987 Sweet Lorraine

TV seriály

2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Thanksgiving (S02E08)
2009 Private Practice (TV seriál)
Strange Bedfellows (S03E05)
Acceptance (S02E15)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
2007 Heartland (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Využitý, zneužitý, bez elánu (S02E05)
2004 Clubhouse (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Everwood (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Richard ve Stars Hollow (S02E12)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Zloději (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace