foto

Steve Gomer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Posel naděje
2009 V očekávání zázraku (TV film)
1998 Barneyho velká dobrodružství
1996 Černí muži umějí skákat
1992 Fly by Night
1989 Love and Other Sorrows (TV film)
1987 Sweet Lorraine

TV seriály

2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Thanksgiving (S02E08)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
Svatební zkouška (E05)
Private Practice (TV seriál)
Strange Bedfellows (S03E05)
Acceptance (S02E15)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Dancing Lessons (S04E05)
Jericho (TV seriál)
Oversight (S02E04)
2007 Heartland (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Pět bratrů (S03E07)
Jericho (TV seriál)
Heart of Winter (S01E14)
Žralok (TV seriál)
Here Comes the Judge (S01E15)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Zóna smrti (S02E03)
Dvoustá hodina (S01E03)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
Žralok (TV seriál)
Dial M for Monica (S01E09)
Huff (TV seriál)
Využitý, zneužitý, bez elánu (S02E05)
Veronica Mars (TV seriál)
Zrcadlo, kdo je nejtlustší? (S03E08)
Odváženému štěstí přeje (S02E21)
2005 Veronica Mars (TV seriál)
Kamarádi, ahoj (S02E08)
Pán řetězů (S01E13)
2004 Clubhouse (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Sparkle (S03E16)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Father-Daughter Dance (S03E04)
The Weight (S02E16)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Nezvěstná (S01E04)
Everwood (TV seriál)
Něžné války (S01E09)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Monster (S02E02)
Shelter (S01E20)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Richard ve Stars Hollow (S02E12)
Ally McBealová (TV seriál)
Srdce a duše (S05E15)
2001 Zloději (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
What Child Is This? (S05E17)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Hanlon's Choice (S06E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky