foto

Kateřina Holánová

  • nar. 13.10.1977 (41 let)
    Boskovice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Akvabely
2016 Clarimonda
2005 Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
2004 Poušť (studentský film)
2003 Nuda v Brně

TV seriály

2018 Dáma a Král (TV seriál)
Hodný, zlý, ošklivý a mrtvý (S03E04)
Modrý kód (TV seriál)
Rána (S02E81)
Oslava s překvapením (S02E80)
Nůž na krku (S02E78)
další epizody (27)
Specialisté (TV seriál)
Mrtvola v bahně (S02E29)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Dárek (S02E33)
Přepadení (S02E32)
Lepší než fénix (S02E30)
další epizody (25)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Smrt na biofarmě (E06)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Budu v tvých vzpomínkách (E11)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
První kytice (E02)
Výročí (E01)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Epilog (S03E13)
Poslední soud (S03E12)
2006 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Mistr (S03E05)

TV pořady

2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2006 Ceny Thálie 2005 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace