foto

Kateřina Holánová

  • nar. 13.10.1977 (40 let)
    Boskovice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Akvabely
2016 Clarimonda
2005 Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
2004 Poušť (studentský film)
2003 Nuda v Brně

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Nejsem ta pravá vrba (S02E28)
Vše pro lásku (S02E27)
Návrat (S02E26)
další epizody (21)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Smrt na biofarmě (E06)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Budu v tvých vzpomínkách (E11)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Epilog (S03E13)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

TV pořady

2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2006 Ceny Thálie 2005 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace