foto

Armin Alker

  • nar. 1956
    Offenbach am Main, Hessen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Viel zu nah (TV film)
2016 Kaltfront (TV film)
Tatort - Es lebe der Tod (TV film)
2015 Tatort - Das Haus am Ende der Straße (TV film)
Tatort - Hinter dem Spiegel (TV film)
2013 Tatort - Wer das Schweigen bricht (TV film)
2012 O Červené Karkulce (TV film)
Tatort - Es ist böse (TV film)
Tatort - Im Namen des Vaters (TV film)
2011 Ein guter Sommer (TV film)
Lisas Fluch (TV film)
Tatort - Der Tote im Nachtzug (TV film)
Tatort - Eine bessere Welt (TV film)
2010 Verhältnisse (TV film)
2009 Sieben Tage (TV film)
2008 Král Drozdí brada (TV film)
Tatort - Der frühe Abschied (TV film)
2007 Ein Spätes Mädchen (TV film)
Windland (TV film)
2006 Bettis Bescherung (TV film)
Das unreine Mal (TV film)
Tatort - Das letzte Rennen (TV film)
2005 Tatort - Wo ist Max Gravert? (TV film)
Vezmi si mou ženu (TV film)
2004 Tatort - Herzversagen (TV film)
Tatort - Janus (TV film)
2003 Nach so vielen Jahren (TV film)
Polizeiruf 110 - Abseitsfalle (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Grauzone (TV film)
2001 Engel sucht Flügel (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Nevinná (TV film)
Polizeiruf 110 - Bis unter die Haut (TV film)
2000 Místo činu: Frankfurt - Vražda u řeky (TV film)
Polizeiruf 110 - Totenstille (TV film)
1999 Místo činu: Frankfurt - Smrt jezdí na horské dráze (TV film)
1998 Místo činu: Frankfurt - Nebezpečná svědkyně (TV film)
1997 Místo činu: Frankfurt - Hra na smrt (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Soví hrad (TV film)
1996 Das Lachen der Ochun (TV film)
1987 Tatort - Blindflug (TV film)

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2015 Öl – Die Wahrheit über den Untergang der DDR (TV film)
1993 Frankfurtský proces za Osvětim (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace