foto

Jelena Pobegajeva

  • nar. 11.9.1986 (33 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zloumyšlennica (TV film)
2017 Tri v odnom (TV film)
2016 Echo grecha (TV film)
2013 Vot eto ljubov!

TV seriály

2019 Otčim (TV seriál)
2018 Doktor Ulitka (TV seriál)
2017 Akušerka (TV seriál)
Cvet speloj višni (TV seriál)
Dom farfora (TV seriál)
Kačeli (TV seriál)
Čjornaja krov (TV seriál)
2016 Davajtě poznakomimsja (TV seriál)
Ključi (TV seriál)
Kovarnyje igry (TV seriál)
Kuba (TV seriál)
Muž s dostavkoj na dom (TV seriál)
Něraskrytyj talant (TV seriál)
Tonkij ljod (TV seriál)
Zapach lavandy (TV seriál)
2015 Bežať nelzja pogibnuť (TV seriál)
Děrevenskij roman (TV seriál)
Kapkan dlja zvezdy (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
2014 Vračicha (TV seriál)
Всё сокровища мира (TV seriál)
2013 Verni meňa (TV seriál)
2012 A sněg kružit... (TV seriál)
Obratnaja storona Luny (TV seriál)
2011 Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Pomni o smerti (S01E23)
2010 1942 (TV seriál)
2009 Sud (TV seriál)
Maršrutka (E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky