foto

Alexej Vertinskij

  • nar. 2.1.1956 (63 let)
    Sumy, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Svingery
2017 DZIDZIO Kontrabass
2015 Pod elektrickými mračny
2012 Match
Millioner (TV film)
Rževskij protiv Napoleona
2008 Krasnyj žemčug ljubvi
Ženščina, ně sklonnaja k avanťuram (TV film)
2007 God Zolotoj rybki
Indi
2005 12 stuljev
Daleko od Sanset Bulvara
1999 Východ-Západ

TV seriály

2018 Suvenir z Odesy (TV seriál)
2017 Korotke slovo "Ni" (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
2016 Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Sluha narodu (TV seriál)
2014 Grečanka (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
2013 Lovuška (TV seriál)
Šef policii (TV seriál)
2012 Brat za brata 2 (TV seriál)
Jaščik Pandory (TV seriál)
Ochota na gauljajtěra (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
Ostrov něnužnych ljuděj (TV seriál)
2010 Domašnij arešt (TV seriál)
2009 Kaplja sveta (TV seriál)
2007 Děvjať žizněj Nestora Machno (TV seriál)
Kogda jeje sovsem ně žděš (TV seriál)
2006 Situacija 202 (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
2000 Děň rožděnija Buržuja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace