foto

Yeong-nam Moon

  • nar. Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Waegeurae pungsangssi (TV seriál)
2016 Uri gapsooni (TV seriál)
2013 Wanggane sikgoodeul (TV seriál)
2011 Pomnage salguya (TV seriál)
2009 Soosanghan samhyeongje (TV seriál)
2007 조강지처 클럽 (TV seriál)
2006 Somoonnam chilgongjoo (TV seriál)
2005 Jangmitbit insaeng (TV seriál)
2004 Aejeongui jokeon (TV seriál)
2002 Geu yeoja salamjabne (TV seriál)
2001 결혼의 법칙 (TV seriál)
1999 Namui sokdo moreugo (TV seriál)
1997 Jeong ttae mune (TV seriál)
1995 Barameun buleodo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky