foto

Stig Järrel

  • nar. 8.2.1910
    Malmberget, Norrbottens län, Švédsko
  • zem. 1.7.1998 (88 let)
    Monte Carlo, Monako

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Gustav III (TV film)
1968 Nina (TV film)
1967 De löjliga preciöserna (TV film)
Tofflan
1963 Sällskapslek
1962 Biljett till paradiset
Kvartetten som sprängdes (TV film)
1961 Ljuvlig är sommarnatten
1960 Kärlekens decimaler
Tre önskningar
Ďáblovo oko
1959 Enslingen i blåsväder
Fröken Chic
Himmel och pannkaka
1957 Aldrig i livet
Blondin i fara
Med glorian på sned
1956 Lille Fridolf och jag
Nattbarn
Rätten att älska
Sjunde himlen
1955 Flottans muntergökar
1954 Café Lunchrasten
Flicka utan namn
I rök och dans
Karin Månsdotter
Sju svarta be-hå
1953 Resan till dej
Vägen till Klockrike
1952 Adolf i toppform - a.z.
Drömsemester
Kalle Karlsson från Jularbo
Oppåt med gröna hissen
Säg det med blommor
Trots
1951 Dårskapens hus - a.z.
Livat på luckan
1950 Bílá kočka
Motorkavaljerer
När kärleken kom till byn
Två trappor över gården
1949 Gatan
Hin och smålänningen
Lattjo med Boccaccio
Pippi Långstrump
Sjösalavår
Stora Hoparegränd och himmelriket
1948 Främmande hamn
Kvinnan gör mig galen
Kärlek, solsken och sång
Lilla Märta kommer tillbaka
Var sin väg
1947 Det vackraste på jorden
Maria
Onda ögon
Sjätte budet
1946 Det är min modell
I dödens väntrum
Iris och löjtnantshjärta
Medan porten var stängd
Peggy på vift
Rötägg
1945 13 stolar
Fram för lilla Märta
Gomorron Bill!
Kungliga patrasket
Oss tjuvar emellan eller En burk ananas
Vandring med månen
1944 Den osynliga muren
Excellensen
Flickan och djävulen
Hans officiella fästmö
Jag är eld och luft
Kungajakt
Lev farligt
Och alla dessa kvinnor
Som folk är mest
Štvanice
1943 Herre med portfölj
I dag gifter sig min man
Som du vill ha mej
Vi mötte stormen
1942 En sjöman i frack
Lyckan kommer
Lågor i dunklet
1941 En fattig miljonär
Fröken Vildkatt
Första divisionen
Livet går vidare
Nygifta
Så tuktas en äkta man
1940 ...som en tjuv om natten
Hanna i societén
Její melodie
Karl för sin hatt
Med dej i mina armar
Romance
Vi tre
1939 My dva
1938 Herr Husassistenten
1937 En flicka kommer till sta'n
1936 Raggen - det är jag det
Samvetsömma Adolf
1935 Larsson i andra giftet
Valpuržina noc

TV seriály

1973 Kvartetten som sprängdes (TV seriál)
1970 Röda rummet (TV seriál)
1967 Drottningens juvelsmycke (TV seriál)
1951 Foreign Intrigue (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace