foto

Jack Reitzen

  • nar. 27.5.1924
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 13.6.1998 (74 let)
    Santa Barbara, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Harlow
1956 Black Panther, The
Untamed Mistress
1955 Female on the Beach
1954 Captain Kidd and the Slave Girl
The Naked Jungle
1953 Sword of Venus
The Desert Song
1952 Invasion, U.S.A.
Les Miserables
1951 Danger Zone
G.I. Jane
Kentucky Jubilee
Mask of the Dragon
1950 Holiday Rhythm
Once a Thief
One Too Many
Shakedown
1948 Appointment with Murder
The Argyle Secrets
1947 Slave Girl
1942 Revolver na prodej

TV seriály

1965 I Spy (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1962 The Gallant Men (TV seriál)
The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
1960 Overland Trail (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Lock Up (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Decision (TV seriál)
Target (TV seriál)
1957 Harbor Command (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 The Man Called X (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
1954 New Adventures of China Smith, The (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
Topper (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Invitation Playhouse: Mind Over Murder (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
Terry and the Pirates (TV seriál)
1951 I Love Lucy (TV seriál)
Life with Buster Keaton (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Buster Keaton Show, The (TV seriál)
Space Patrol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky