foto

Masako Sugaja

  • nar. 22.8.1937 (82 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Ace o Nerae! Final Stage
1988 Ace o Nerae! 2
1984 Naušika z Větrného údolí
Nindža Hattori-kun Plus Perman: Čónórjoku Wars
1981 Bremen Four (TV film)
Doraemon: Nobita no učú kaitakuši
1980 Ie naki ko
1979 Ace o nerae!
Dobrodružství polárních medvídků
1970 Attack no. 1: Namida no kaiten receive
1968 Fight da!! Pjúta
1967 Perman

TV seriály

1991 Ultraman Kids: Haha o tazunete sanzenman kónen (TV seriál)
1989 Ranma 1/2: Nettó hen (TV seriál)
1986 Oh! Family (TV seriál)
1984 Mahó no jósei Persia (TV seriál)
Čikkun takkun (TV seriál)
1983 Mijuki (TV seriál)
1981 Anime ojako gekidžó (TV seriál)
Nindža Hattori-kun (TV seriál)
Ohajó! Spank (TV seriál)
Urusei jacura (TV seriál)
1980 Dobrodružství Toma Sawyera (TV seriál)
Tecuwan Atom (TV seriál)
1979 Seaton dōbutsuki Risu no Banner (TV seriál)
Versailles no bara (TV seriál)
1978 Takaradžima (TV seriál)
Šin Ace o nerae! (TV seriál)
1977 Ie naki ko (TV seriál)
1976 Jókaiden: Nekome kozó (TV seriál)
1975 Flanders no inu (TV seriál)
Sógen no šódžo Laura (TV seriál)
1973 Ace o nerae! (TV seriál)
1972 Kaši no ki Mokku (TV seriál)
1969 Attack Number One (TV seriál)
Attack no. 1 (TV seriál)
Kaitei šónen Marine (TV seriál)
Umeboši denka (TV seriál)
1967 Čibikko kaidžú Jadamon (TV seriál)
1965 Učú šónen Soran (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky