foto

Masao Imaniši

  • nar. 27.3.1931
    Kyoto, Japonsko
  • zem. 14.8.2000 (69 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Lupin sansei: Russia yori ai o komete (TV film)
1991 Ipponbóčó Mantaró
1988 Ginga eijú densecu
Šinšú Sudama hen
1981 Doraemon: Nobita no učú kaitakuši
Džarinko Čie
Rengo kantai
1973 Ókami no monšó
Óšó
1965 Gulliver no učú rjokó

TV seriály

1985 Šókódžo Sara (TV seriál)
1984 Giant Gorg (TV seriál)
1983 Cat's Eye (TV seriál)
Mijuki (TV seriál)
1982 Tóge no gunzó (TV seriál)
1981 Meiken Jolie (TV seriál)
1978 Ginga tecudó 999 (TV seriál)
1977 Jakjúkjó no uta (TV seriál)
Ore wa Teppei (TV seriál)
1968 Kaibucu-kun (TV seriál)
Sabu to Iči torimono hikae (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace