foto

Stefen Schmitt

  • nar. 20.11.1974 (44 let)
    Landau, Rheinland-Pfalz, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Mord geht immer - Der Koch ist tot (TV film)
2011 Eine Insel namens Udo

TV seriály

2018 Friesland (TV seriál)
Schmutzige Deals (E07)
2017 Friesland (TV seriál)
Krabbenkrieg (E05)
Irrfeuer (E04)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Constanzes Geheimnis (S02E06)
Ein richtiges Kind (S02E04)
2010 Jabhook (TV seriál)

Dokumentární

2009 Hans im Glück

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace