foto

Teréz Csombor

  • nar. 17.5.1956 (63 let)
    Alattyán, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kojot
2016 #naprvnípohled
2008 Márió, a varázsló
1980 Vasárnapi szülök

TV seriály

2019 Drága örökösök (TV seriál)
Gyász (S02E39)
Tigris (S02E36)
2018 A Tanár (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Korhatáros szerelem (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Tóth János (TV seriál)
János, a létező (S01E46)
E-zotéria (S01E45)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky