foto

Claire Bronson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Creed
Synchronicity
2014 How and Why (TV film)
Line of Sight (TV film)
2013 A.C.O.D: Děti rozvedených
Congratulations!
2012 Kóma (TV film)
2010 Moje super psycho úžasné šestnáctiny 2 (TV film)
2009 Monster Beach Party
2007 Neznámý signál
2006 Psychopathia Sexualis
2005 Stomp! Shout! Scream!
2003 Join the Resistance: Fall in Love

TV seriály

2017 Outcast (TV seriál)
Fireflies (S02E06)
The One I'd Be Waiting For (S02E04)
Not My Job to Judge (S02E03)
další epizody (4)
2016 Containment (TV seriál)
A Time to Be Born (E10)
Be Angry at the Sun (E03)
I To Die, You To Live (E02)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 8 (S01E08)
Part 2 (S01E02)
Komplikace (TV seriál)
Živí mrtví (TV seriál)
JSS (S06E02)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Resurrection (TV seriál)
Banshee (TV seriál)
Malé ryby (S02E01)
2013 Banshee (TV seriál)
Jezdec z Apokalypsy (S01E07)
Seznamte se s novým šéfem (S01E03)
Ospalá díra (TV seriál)
Krvavý měsíc (S01E02)
2010 Živí mrtví (TV seriál)
Testovací subjekt 19 (S01E06)

TV pořady

2008 Dvorní metamorfózy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace