foto

Jelena Donina

  • nar. 3.11.1988 (32 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 O čjom govorjat mužčiny. Prodolženije
2014 Vesjolyje rebjata ;)

TV seriály

2019 Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Ložnaja trevoga (S01E31)
Něvskij (TV seriál)
Čjornaja polosa (S04E01)
2018 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Posledneje čajepitije (S16E26)
2017 Akvatorija (TV seriál)
Rusaloče ozero (E40)
Krasivo žiť ně zapretiš (E35)
Kompromat (E31)
další epizody (18)
Ot suďby ně zarekajsja (TV seriál)
Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
2016 Takaja rabota (TV seriál)
Čelovek bez lica (S02E28)
2015 Vysokije stavki (TV seriál)
Soglasen na ljubuju rabotu (S01E01)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Lichoradka subbotnim večerom (S02E20)
2013 Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Zolotoj oboz (S01E14)
Ťoščiny bliny (TV seriál)
2011 Format A4 (TV seriál)
Robinzon (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Vnučok (S01E01)
Šaman (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Panaceja (S06E08)
2010 Litějnyj (TV seriál)
Krysy (S04E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky