foto

Marie Bardischewski

  • nar. 1943
    München, Bayern, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Liebe ohne Fahrschein (TV film)
2000 Mein Bruder, der Idiot (TV film)
1999 Requiem für eine romantische Frau
1998 Anwalt Abel - Die Spur des Mädchenmörders (TV film)
1991 Zapp Zarapp (TV film)
1990 Absturz (TV film)
1989 Karambolage (TV film)
1988 Herbstmilch
1982 Frankies Braut (TV film)
1980 American Success Company, The
Tatort - Spiel mit Karten (TV film)
1979 Erste Polka, Die
1978 Ein unruhiges Jahr (TV film)
1976 Auf Biegen oder Brechen
Die Schlacht - Szenen aus Deutschland (TV film)
1975 Kampf um ein Kind (TV film)
1974 Kein Grund zur Unruhe (TV film)
1973 Einmal wirst auch Du mich lieben
1972 Strach brankáře při penaltě
1971 Léto ve městě
1967 Fentons völlig verrückte Erfindung (TV film)

TV seriály

1997 Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1994 Ärzte (TV seriál)
1989 Löwengrube (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Zur Freiheit (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky