foto

Masaru Ikeda

  • nar. 27.9.1942 (76 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Batman - Gothamský rytíř
2006 Sluneční Apokalypsa: Duch Slunce (TV film)
2003 Parasite Dolls
2002 Gekidžóban Tottoko Hamtaró: Ham-Ham hamúdža! Maboroši no Princess
Sakura Taisen: Sumire Kanzaki intai kinen – Su Mi Re
2001 Lupin sansei: Alcatraz Connection (TV film)
Metropolis
Sakura taisen: Kacudó šašin
2000 Sin: The Movie
1999 Sakura taisen: Góka kenran
1997 Sakura taisen óka kenran
1994 Dirty Pair Flash
1993 Black Jack
Iria: Zeiram the Animation
1991 Arslan senki
Kidó senši Gundam 0083: Stardust Memory
1990 Kidó senši SD Gundam gaiden
Mainiči ga ničijóbi
1989 City Hunter: Ai to šukumei no Magnum
Kasei jakjoku
1988 Eiga Doraemon: Nobita no Parallel saijúki
Ginga eijú densecu
Kidó senši Gundam: Gjakušú no Char
Sókó kihei Votoms: Red Shoulder Document – Jabó no Roots
Zukkoke sanningumi: Zukkoke džikú bóken
1986 Tobira o akete
Čódžú kišin Dancougar: Ušinawareta monotači e no činkonka
1985 Greed
WWWA Dirty Pair no Óšóbu: Nolandia no nazo
1984 Daišizen no madžú Bagi (TV film)
1983 Document Taijó no kiba Dougram
1982 Densecu kjodžin Ideon: Seššoku hen
Kidó senši Gundam III: Meguriai sora hen
1981 Kidó senši Gundam II: Ai senši hen
1980 Nodoka mori no dóbucu daisakusen (TV film)

TV seriály

2018 Sora to umi no aida (TV seriál)
2017 Knight's & Magic (TV seriál)
2015 Dragon Ball Super (TV seriál)
2014 Jama no susume: Second Season (TV seriál)
Magic Kaito 1412 (TV seriál)
Nandaka Velonica (TV seriál)
2013 Dokidoki! Precure (TV seriál)
2011 Usagi Drop (TV seriál)
2008 Jakušidži Rjóko no kaiki džikenbo (TV seriál)
2007 Darker than Black: Kuro no keijakuša (TV seriál)
Moonlight Mile: 1st Season - Lift Off (TV seriál)
Moonlight Mile: 2nd Season - Touch Down (TV seriál)
2006 Black Lagoon: The Second Barrage (TV seriál)
ProjectBLUE čikjú SOS (TV seriál)
Sóten no ken (TV seriál)
2005 Juki no džoó (TV seriál)
2004 Agatha Christie no meitantei Poirot to Marple (TV seriál)
Monster (TV seriál)
2003 Croket! (TV seriál)
D.N. Angel (TV seriál)
Gad Guard (TV seriál)
Jami to bóši to hon no tabibito (TV seriál)
Mouse (TV seriál)
2001 Noir (TV seriál)
2000 Sakura taisen (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
1994 Mahódžin guruguru (TV seriál)
1990 Idol tenši jókoso Jóko (TV seriál)
Lodoss tó senki (TV seriál)
1989 Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
Kniha džunglí (TV seriál)
1988 Top o nerae! Gunbuster (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
Seikimacu kjúseišu densecu: Hokuto no ken 2 (TV seriál)
1986 Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
1985 Kidó senši Z Gundam (TV seriál)
Čódžú kišin Dancougar (TV seriál)
1982 Sentó mecha Xabungle (TV seriál)
Tezuka Osamu no Don Dracula (TV seriál)
1980 Densecu kjodžin Ideon (TV seriál)
Dobrodružství Toma Sawyera (TV seriál)
Muteki robo Trider G7 (TV seriál)
Time Bokan Series: Time Patrol tai Otasukeman (TV seriál)
1979 Kidó senši Gundam (TV seriál)
The Ultraman (TV seriál)
1978 Kagaku nindžatai Gaččaman II (TV seriál)
Mirai šónen Conan (TV seriál)
Perrine monogatari (TV seriál)
Takaradžima (TV seriál)
1976 Šin Don Chuck monogatari (TV seriál)
1975 Don Chuck monogatari (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace