foto

Frank Anello

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Drunk Parents
2017 Loupež ve velkém stylu
2012 Diktátor
Muž na hraně
2010 Salt
2009 Nejlepší z Brooklynu
2007 Spider-Man 3
2006 Ďábel nosí Pradu
2004 Lovci pokladů
2002 Smoochy
2000 Riziko
1996 Nádherný holky

TV seriály

2018 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Mind Games (S09E03)
2016 Nightcap (TV seriál)
Špinaví poldové (TV seriál)
2015 Všemocný (TV seriál)
2014 Forever (TV seriál)
2010 Studio 30 Rock (TV seriál)
When It Rains, It Pours (S05E02)
The Fabian Strategy (S05E01)
Vládci osudu (S04E22)
další epizody (6)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Americká středozem (S04E03)
Pád vzhůru (S04E02)
Hledá se talent (S04E01)
další epizody (16)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Vánoční speciál (S03E06)
Ten, který vzkřísil Noční soud (S03E03)
Reparát (S03E01)
další epizody (5)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
Vánoční mejdan (S02E09)
Pumy (S02E07)
Rosemary má děťátko (S02E04)
další epizody (13)
Kriminálka New York (TV seriál)
Změněný trest (S04E07)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
Rozchod (S01E08)
Tracyho úlety (S01E07)
Jack poznává Dennise (S01E06)
další epizody (4)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Honička na Manhattanu (S02E07)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Soulless (S04E25)
Perfect (S04E24)
Grief (S04E23)
další epizody (12)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Resilience (S04E10)
Juvenile (S04E09)
Waste (S04E08)
další epizody (23)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Výsměch (S03E10)
Pěstouni (S03E09)
Dědictví (S03E08)
další epizody (23)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Taken (S02E08)
Asunder (S02E07)
Noncompliance (S02E06)
další epizody (21)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Stocks & Bondage (S01E09)
Stalked (S01E08)
Uncivilized (S01E07)
další epizody (9)
Sex ve městě (TV seriál)
Pojďme na baseball (S02E01)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Good Girl (S07E03)
I.D. (S07E02)
Aftershock (S06E23)
další epizody (15)

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace