foto

Ute Cremer

  • nar. 1952
    Frankfurt am Main, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Replace
2003 Zamilovaný, ale bohatý (TV film)
2001 Vera Brühne (TV film)
2000 Marlene
1996 Schneewittchen (studentský film)
Za hranicí ticha
1994 Du bringst mich noch um
Svens Geheimnis (TV film)
1987 Smrt Empedokla
1986 Detective School Dropouts
1984 Futuro è donna, Il
1983 Ente oder Trente
White Star
1982 Smrt v mycí lince (TV film)
Weggehen um anzukommen
1980 Im Herzen des Hurrican
1973 Gabriel (TV film)
Mein Onkel Benjamin (TV film)
Tatort - Cherchez la femme oder Die Geister am Mummelsee (TV film)

TV seriály

2006 Eine Liebe am Gardasee (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1999 Samt und Seide (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
1992 Heimat 2 - Chronique d'une jeunesse (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1973 Ein Herz und eine Seele (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace